la psicoteràpia online

En què consisteix la psicoteràpia online?

La psicoteràpia on line consisteix en realitzar una teràpia similar a la que es fa de forma tradicional, però utilitzant els mitjans que ens ofereixen les noves tecnologies.

En les primeres consultes, durant el procés d´avaluació, recolliré tota la informació necessària per a aproximar-me a una possible orientació diagnòstica.

Quins temes puc plantejar al servei de consulta online?

En aquesta consulta podeu plantejar tots aquells temes relacionats amb el desenvolupament del vostre fill que us preocupin:

Té problemes acadèmics a l´escola?

Presenta problemes de conducta a casa?

Té dificultats per socialitzar-se amb altres nens?

La consulta on line és una forma novedosa i eficient de rebre assessorament psicopedagògic que s´adapta còmodament al ritme actual de les nostres vides. La consulta on line és una excel.lent opció per resoldre els vostres dubtes en directe, des de casa vostra, de manera còmoda i discreta. El servei de consultoria on line és molt eficaç per aquelles persones amb dificultats per desplaçar-se o que resideixen en zones llunyanes o que disposen de poc temps en el seu dia a dia.

Com puc accedir al servei de consulta online?

Només necessites un ordinador amb connexió a Internet o un telèfon, segons la modalitat de consulta. El pagament es farà còmodament a través de transferència bancària.
Us ofereixo la possibilitat de consultar-me de forma urgent sobre qualsevol dubte relacionat amb la gestió d´un conflicte amb el vostre fill, la relació amb l´escola, o com gestionar un problema inesperat.

La consulta telefònica és una excel.lent opció per a qualsevol orientació o recolçamente psicoeducatiu puntual, en aquells moments que necessiteu d´una intervenció específica: aclarir dubtes sobre algun esdeveniment important, escoltar una segona opinió sobre algun diagnòstic ja realitzat, etc..